IndexIndex  GebruikerslijstGebruikerslijst  ZoekenZoeken  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  
Word counter
Word Length: 0
Affiliates
gratis forum


Deel | 
 

 ωну ѕнσυℓ∂ σηє вє ѕcαяє∂, ωнєη нє ηє'єя ѕαω αηу ∂αηgєя? {ємιя}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Rain
Deputy
avatar

Aantal berichten : 122
Vrouw
Paardenprofiel
Clanleader: νιєηηє {∂αωηcℓαη}
Leeftijd: Ч уєαяѕ уσυηg
Partner: уσυ ѕαу уσυ ℓιкє cαη∂у? ωєℓℓ, ѕтιcк ωιтн мє, ι gσт ѕσмє ѕυgαя υρ му ѕℓєєνє.

BerichtOnderwerp: ωну ѕнσυℓ∂ σηє вє ѕcαяє∂, ωнєη нє ηє'єя ѕαω αηу ∂αηgєя? {ємιя}   zo sep 02, 2012 6:57 am

In een rustig drafje liep Rain het kamp uit. Ze had die ochtend al veel gedaan. Paarden gezocht die taken konden doen, vragen beantwoord en natuurlijk haar eigen deel aan de Clan geleverd. Nu was het tijd voor haar zelf. Een apprentice had ze op het moment niet, dus kon ze goed genieten van die tijd. Een eindje van het kamp vandaan bleef ze even staan en luisterde ze. Een vogel vloog boven haar hoofd en het ritmische geklapwiek van de vleugels gaf Rain een rustig gevoel. Haar manen en veer deinden rustig op het briesje dat tussen de bomen door kwam. Na zo even gestaan te hebben begon ze tussen de bomen door te draven.

Bij elke pas ging Rain harder, tot ze uiteindelijk in rengalop tussen de bomen door racete. Op het moment dat ze uit de schaduw van de bomen kwam gaf ze een hoge bok en een vrolijke hinnik. Het middagzonnetje scheen op haar rug en toen ze omhoog keek zag ze maar een paar kleine, pluizige wolkjes. Rain galoppeerde weer door en haar lange manen werden naar achter geblazen door de wind die ze zelf veroorzaakte. Ze genoot van elke stap die ze zette. Ze wist goed waar ze heen zou gaan, naar de Red Waterfall. Vandaag zou die waarschijnlijk niet rood, maar helder blauw gekleurd zijn. Natuurlijk zou ze niet naar de waterval zelf gaan, maar naar het meertje eronder om wat te drinken.

Het meertje kwam al in zicht en Rain minderde vaart. In een rustig tempo draafde ze er naar toe. Ze ging er naast staan en inderdaad; het meertje was helder blauw gekleurd en het deinde rustig heen en weer. Even bleef Rain er naar kijken. Zou het meertje aan het eind van de dag nog steeds blauw zijn? Zou het schoon en rustig zijn, of toch rood van het bloed? Ze huiverde bij de gedachte, dus zette ze die gauw uit haar hoofd. Met nog een laatste blik op het heldere water boog ze haar hoofd en begon wat te drinken. Het koude water voelde goed in haar keel en ze raakte de hitte die ze kreeg van de tocht hier heen weer een beetje kwijt. Relaxed ging ze een tijdje door. Misschien waren er nuttigere dingen die ze zou moeten doen, maar nu moest ze toch van het moment genieten. Hoe lang of kort het ook zou duren.

_________________


: || V O I C E || :
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Emir

avatar

Aantal berichten : 44
Man
Paardenprofiel
Clanleader: Armony
Leeftijd: 4 years old now
Partner: Eehm, what's that? That word is not in my dictionary

BerichtOnderwerp: Re: ωну ѕнσυℓ∂ σηє вє ѕcαяє∂, ωнєη нє ηє'єя ѕαω αηу ∂αηgєя? {ємιя}   ma sep 03, 2012 3:15 am

Langzaam stond de hengst op en opende hij zijn ogen. De zon scheen nog even helder als daarvoor en het werd tijd dat hij de omgeving eens wat meer ging verkennen. Zijn borstkas ging rustig op en neer en zijn oren draaiden, zoekend naar een geluid. Maar het was stil, zelfs de muizen maakten geen geluid. Enkel het zachte briesje dat door zijn manen wapperde, maakte geluid. Zijn blik gleed van links naar rechts en weer terug. Niemand te zien, niemand te horen en niemand te ruiken. Er was dus niemand in de buurt, tenminste normaal gezien. Niet dat hij hier bang moest zijn voor wie dan ook, maar toch wou hij weten of hij alleen was, wat hij ook was. Hij zou zichzelf maar eens in beweging gaan zetten. Traag zette hij zijn eerste hoef wat verder weg, waarna hij direct zijn pas versnelde en al snel over de weide draafde. Emir besloot de grenzen eens af te gaan. Het was immers lang geleden dat hij bij de grenzen was geweest. Vrolijk zette hij koers naar the Red Waterfall, hij had immers ook een droge keel, dus kon die daar direct ook gelest worden. Behalve als dat water vor de zoveelste keer rood zou zien, dan zou hij het niet drinken. Hij was niet gek!

De lucht was stralend blauw toen hij eindelijk bovenaan de waterval aankwam. Gelukkig was het water helderblauw en kon hij het dus drinken. Snel stak hij zijn neus in het water en nam een grote slok van de heldere vloeistof. Het was lekker fris en zijn keel voelde nu in ieder geval niet meer zo droog aan als eerst. Maar hij was al een behoorlijk grote hengst en met een slok water had hij niet genoeg, hoe groot die slok ook was. Dus nam hij nog een paar slokken. Na genoeg gedronken te hebben keek hij om zich heen. De rivier stroomde verder en kletterde nog geen 2 meter naast hem met veel lawaai en grote snelheid van de rotsen. Voorzichtig liep hij dichter naar de rand en keek even naar de waterval tot hij een paard op het oog kreeg. Het was een merrie, wit met bruine vlekken en had een veer in haar manen. Ze was waarschijnlijk van Dawnclan en ze stond rustig te drinken. Eigenlijk had hij wel zin in een praatje, het boeide hem eigenlijk niet van welke kudde ze was, het had hem nooit uitgemaakt. Want moest hij het enkel bij paarden van zijn eigen kudde houden, werden vrienden wel heel schaars. Je kon hem namelijk wel erg kieskeurig noemen met vrienden maken. Je was het immers of niet en dat besloot hij al heel vroeg. Met sommigen wou hij niet omgaan en met anderen wel. Daar was hij vrij strict in en niet veel paarden kregen de eer zijn vriend te zijn. Tenminste, hij noemde dat een eer, wat de rest ervan vond, boeide hem niks.

Snel zocht hij een minder stijl stuk waar hij naar beneden kon en draafde soepel de heuvel af, waarna hij recht op de merrie afliep. Nog even bekeek ze haar goed, die veer in haar manen was eigenlijk best interessant. Zou ze ooit een vogel hebben gedood? Nee toch? Een paard van Dawnclan was niet zo'n moordenaar, de meesten aten geen vlees, wat hij eigenlijk ook niet deed. De meesten dachten dat wel omdat hij bij Mudclan zat. Hij was gewoon in Mudclan geboren, kon hij er wat aan doen. Hij hoorde daar niet thuis en zat er al lang over te denken een loner te worden en er in zijn eentje op uit te trekken, maar de gedachte aan zijn zus weerhield hem daarvan. Ze kon haar niet achterlaten, niet alleen... Toen de merrie eindelijk was opgehouden met drinken, hield hij op met denken, 'Hey!' zei hij vrolijk, 'Ik ben Emir, jij?' Ja, deze merrie zou best een vriendin kunnen worden. Ze leek hem wel aardig.

_________________

You can not choose if he is my friend,
I can do that on my own.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rain
Deputy
avatar

Aantal berichten : 122
Vrouw
Paardenprofiel
Clanleader: νιєηηє {∂αωηcℓαη}
Leeftijd: Ч уєαяѕ уσυηg
Partner: уσυ ѕαу уσυ ℓιкє cαη∂у? ωєℓℓ, ѕтιcк ωιтн мє, ι gσт ѕσмє ѕυgαя υρ му ѕℓєєνє.

BerichtOnderwerp: Re: ωну ѕнσυℓ∂ σηє вє ѕcαяє∂, ωнєη нє ηє'єя ѕαω αηу ∂αηgєя? {ємιя}   di sep 04, 2012 4:17 am

Listen this while reading
Rain schrok op toen ze een stem achter haar hoorde. Een stem die op zich best vriendelijk en vrolijk klonk, maar duidelijk niet van de Dawnclan was. "Hey!" zei de stem, "Ik ben Emir, jij?" rustig draaide Rain zich om. Een Mudclan hengst stond voor haar neus. Met een rustige zwaai van haar staart antwoordde ze "Rain." en ze glimlachte naar Emir. "Heb je het water al geproefd? Het is erg koel vandaag." Een uitnodigende zwaai van haar staart richting het meertje maakte dat ze realiseerde wat ze aan het doen was. Ze liet een Mudclan warrior drinken, op haar territorium. Toch, ze moest toegeven dat hij er niet heel gevaarlijk uit zag. Een paar slokken water kon geen kwaad. Nog eens glimlachte ze naar Emir. De wind was iets harder geworden en haar manen en veer deinde op en neer. Toch had ze het nog aardig heet. "Heb je zo zin in een wedstrijdje?" vroeg ze aan Emir. Misschien zou ze daar warmer van worden, maar het zou vast meevallen door de wind die dan langs haar lichaam zou glijden. Al zouden ze dan beter niet tussen de bomen door kunnen rennen, daar zou minder wind komen. Rustig wachtte ze op Emir's antwoord.

Sorry, kort D=

_________________


: || V O I C E || :
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: ωну ѕнσυℓ∂ σηє вє ѕcαяє∂, ωнєη нє ηє'єя ѕαω αηу ∂αηgєя? {ємιя}   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

ωну ѕнσυℓ∂ σηє вє ѕcαяє∂, ωнєη нє ηє'єя ѕαω αηу ∂αηgєя? {ємιя}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Paramore :: Dawnclan Territory :: DawnClan territory :: Red Waterfall-