IndexIndex  GebruikerslijstGebruikerslijst  ZoekenZoeken  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  
Word counter
Word Length: 0
Affiliates
gratis forum


Deel | 
 

 The begin

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hope
Admin
avatar

Aantal berichten : 214
Vrouw
Paardenprofiel
Clanleader: Viënne
Leeftijd: 13 Months
Partner: No, it's not my time

BerichtOnderwerp: The begin   za sep 01, 2012 12:57 am


Iedereen vraagt zich zeker wel af hoe de drie Clans gemaakt zijn zeker? Hoe de paarden wisten te overleven, en wie de oude Leaders waren.

Het begon allemaal simpel met een kleine Clan paarden. Hun Leader noemde Makelia. De meesten zeiden dat zij de grootste en sterkste Leader was die de Clan ooit heeft gehad. Haar vacht was rookzwart/bruin, en haar manen waren zo goed als spierwit. De Clan bestond uit een tiental paarden. Gemengde rangen. Twee weken voor haar dood braken andere Clans binnen hun gebied los. Alhoewel Makelia haar Clan sterk was, de tegenstanders waren met véél meer zielen dat zij had. Makelia haar Clan verloor de strijd, en moesten hun landschap verlaten. Die week ging voorbij, en Makelia kreeg een ernstige ziekte waar geen enkel paard van had kunnen dromen. Vreemd genoeg kwamen af en toe paarden van de andere Clans langs, en uiteindelijk vroegen die of ze zich mochten aansluiten bij Makelia. Zij liet ze binnen, maar de tweede week na 't gevecht begaf de grootse leader het, en stierf.. De machtigste paarden die net onder haar stonden kregen ruzie, en wisten niet wie de Clan moest gaan leiden. Daardoor besloten de drie paarden die het meeste bezag hadden hun eigen Clan op te richten. De Clan van Makelia was er niet meer, nu waren het vier Clans. Genaamd; MudClan, de Clan waar de sterke Mace bezag op had. Hij was een hengst die een gitzwarte vacht had, en nog donkeren manen. Zij stonden bekend voor slechtheid, en machtlust. De tweede Clan genaamd HiddenClan was genaamd naar hun Leader van toen. Hidden. Zij stonden bekend voor hun gemengde innerlijk. De ene keer waren ze meer zoals de MudClan, de andere keer meer zoals de DawnClan. Zij hielden zich vaker afzijdig, en leefden op zichzelf. Tenslotte had je nog de DawnClan. Zij waren de engels die de hemel naar beneden hebben gebracht. Zij vochten voor het goede. Hun Leader was een witte hengst. Wiens naam onbekend is. Dat kwam doordat iedereen alleen 'Leader' tegen hem mocht zeggen.
De drie Clans begroette elks hun eigen territoria en vorderde hun levensstijl. Van de andere Clans die hun hadden weggejaagd hadden ze niks meer te horen gekregen. De meeste zeggen dat de mensen hun gevangen hadden, en dat zo de Ranch is opgericht. Dat de Ranchpaarden vroeger die wilde paarden waren. Maar natuurlijk weet niemand dat.
Nu zijn de drie Clans er nog steeds. Sterker dan ooit, en goed gevuld.

»Dit is de History/geschiedenis van de vier Clans. Niemand kan deze zomaar veranderen!«
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://paramore.actieforum.com
 

The begin

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Paramore :: Algemeen :: Horse Rules :: Spelinfo-