IndexIndex  GebruikerslijstGebruikerslijst  ZoekenZoeken  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  
Word counter
Word Length: 0
Affiliates
gratis forum


Deel | 
 

 x Informatie {Into the RPG}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hope
Admin
avatar

Aantal berichten : 214
Vrouw
Paardenprofiel
Clanleader: Viënne
Leeftijd: 13 Months
Partner: No, it's not my time

BerichtOnderwerp: x Informatie {Into the RPG}   vr aug 24, 2012 6:16 am

Omdat er waarschijnlijk vele vragen zijn zoals altijd is hier wat info.

Hier op Horses Life speels je een paard dat in de wildernis leeft, maar aan de andere kant kun je ook in de huid kruipen van een Ranch horse.
Wilde paarden leven in een kudde. En Racnh horses in de Ranch. Aha, eerste vraag!
Waarom noemen de kudde's bijvoorbeeld HiddenClan en niet HiddenKudde of HiddenHerd?
Omdat Clan ook een soort kudde betekend, en het klinkt beter. Spreek maar eens HiddenClan uit, en dan HiddenKudde of Hiddenherd. Dat eerste klinkt toch veel beter?
Het heeft nog steeds dezelfde betekenis!

Waarschijnlijk zullen er ook vele vraagjes zijn rond de hoge rangen. Begrijp jij niet wat Deputy is? Of Esola?
Ik zal het hier eventjes alles goed uitleggen, en de puntjes eens op de i zetten.

Info ;; Rangen!

Hoge rangen!

Clanleader: De leider van de kudde is het paard dat de leiding heeft over de Clan. Hij/zij staat hoger dan de Deputy en heeft bezag over alles! Elk lid moet naar hem/haar luisteren! Clanleaders hebben geen bezag over andere Clans, alleen over die van hunzelf!

Deputy: De deputy staat net onder de Clanleader. Hij/zij heeft ook bezag over de hele Clan, alleen als de leader het anders wilt dan heeft de leader gelijk. Hij/zij neemt de Clan over nadat de Leader sterft.

Medicine horse: Medicine horses zijn paarden die de werkingen van kruiden en medicijnen kennen. Hij/zij zorgt voor gewonde paarden.

Medicine horse apprentice: [afkorting Med. horse apprentice] Medicine apprentice's zijn de leerlingen van de Medicine horse. Inplaats van tot Warrior te geleerd worden, leren ze de werking van kruiden en medicijnen. Later nemen ze de plaats in van de Medicine horse.


Gewone rangen!

Warrior: De warrior is een volgroeide en volleerde apprentice. Hij/zij bezit normaal alle tactieken van vechten, jagen en verdedigen. Soms als de Leader sterft, en de deputy het overneemt heeft de Warrior een grote kans om deputy te worden!

Apprentice: Veulens vanaf 8 maanden worden apprentices. Ze worden geleerd door hun mentor die Warrior is. Vaak zijn ze volleerd op hun 15 maanden.

Esola: Esola's zijn drachtige merries, of merries die een veulen hebben (dat nog geen apprentice is en dus jonger dan 8 maand!). Omdat ze het te druk hebben met hun veulen, of met hun drachtigheid kunnen ze hun Warrior plichten niet volbrengen. Vaak blijven ze nog 1 maand nadat hun veulen apprentice is geworden in de nursery totdat ze helemaal hersteld zijn, en dus weer Warrior kan zijn.

Foals: Foals zijn veulens tot en met 8 maanden. Zij blijven met hun moeder totdat ze apprentice worden. Natuurlijk produceert elk veulen op zijn eigen tempo dus is het een speelser dan de andere.

Elders: Elders zijn oude paarden (of jonge) die door een handicap, of ouderdom niet meer hun warrior plichten kunnen volbrengen. Zij genieten van hun oudere (of handicap) dag in de Elders spot.

Elke lagere lid van de Clan moet naar zijn Deputy of Leader luisteren!

Ranch horses worden niet zomaar opgenomen in een Clan zonder toestemming van de Clanleader of een Admin!

MVG, het team!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://paramore.actieforum.com
 

x Informatie {Into the RPG}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Paramore :: Algemeen :: Horse Rules :: Spelinfo-